Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
https://www.diamondgarden.rs/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_cards_hearts.svg

 

https://www.diamondgarden.rs/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/pool.svg

 

https://www.diamondgarden.rs/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_cup.svg

 

https://www.diamondgarden.rs/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_key.svg

 

https://www.diamondgarden.rs/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/ecommerce_diamond.svg

 

https://www.diamondgarden.rs/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/weather_star.svg

 

Savršen početak

Diamond Garden je jedinstveno mesto za uživanje i dobar provod – bilo da treba da ga koncipirate u ulozi domaćina ili doživite kao gost.

Želite čaroban ambijent za venčanje iz snova, ili svečanu atmosferu za poseban događaj, ili jednostavno elegantan prostor za važnu konferenciju, prezentaciju, promociju ili sličan korporativni događaj? Ovaj skriveni kutak predstavlja pravi dragulj svedenog luksuza, koji je, zahvaljujući savremenoj arhitekturi i organizaciji prostora, sa bazenom, restoranom i velikim otvorenim prostorom, moguće urediti i prilagoditi skoro svakoj vašoj zamisli.

U Diamond Garden ste dobrodošli i kada nemate velike planove i ne organizujete specijalne događaje. Svejedno da li planirate zajednički život ili vam je potreban kratak predah, ugovarate posao ili želite tek jedan savršen vikend, na 15 minuta vožnje od Trga ili Vuka, Diamond Garden je savršeno mesto – za savršen početak.

Venčanja

Da bi bio srećan, brak ne mora da bude savršen, ali dobro je da tako počne… uvek

Venčanje je vaš praznik, vaših 5 minuta, i treba da se odvija baš kako ste vi zamislili.

Diamond Garden je za to stvoren.

Savremeno koncipirana arhitektura objekta i vrhunsko ozvučenje i rasveta pružaju bezbroj mogućnosti da se stvori atmosfera. U kreiranju svoje fantazije budite slobodni, a poveravanjem organizacije nama i  sigurni da je jedino o čemu vi treba da brinete – provod sa gostima.

Za srećnu ljubav, skaldan odnos i savršen brak i onako još nije pronađen univerzalni recept, ali naša pomoć i malo mašte jeste univerzalni recept za vaš savršen početak.

GALERIJA

Bazeni

Miran kutak za beg iz gradske vreve

Bazen je centralni sadržaj spoljašnjeg prostora, a ambijent oko njega, raskošan i opušten. Diamond Garden je utočište za uživanje i odmor za dušu – mir, tišina, plavo nebo…

Opustite se na ležaljkama ili osvežite za šankom – bez i jedne brige na svetu.

Restoran

 

Restoran je mnogo više od ručka ili večere van doma

Bilo da u restoran idete samo u posebnim prilikama ili je to sastavni deo vašeg životnog stila, otmen i atraktivan enterijer i profesionalna usluga čine svaku posetu uzbudljivim i prijatnim iskustvom.

Diamond Garden nudi A la carte meni, i dobra je ideja u svakoj prilici:

da ’istrčite’ na pauzi za ručak iz neke od okolnih firmi, da se za nepunih 20 minuta dovezete iz centra grada, sa Bulevara, Zvezdare…da impresionirate poslovnog partnera ili simpatijuda na ručak dovedete svoju porodicu ili čitavu firmu.

GALERIJA

Ketering

 

Diamond Garden ketering je najbolji izbor za neverovatne usluge hrane za svaku priliku, pružajući gurmanska rešenja za velike svečanosti, poslovne ručkove, svadbene menije, privatne zabave i još mnogo toga.

Za svaku priliku i svačiji ukus Diamond Garden ketering donosi strast kreativne kuhinje i gracioznu uslugu do bilo kog odredišta. Svaka stavka u našem meniju može biti posebno prilagođena potrebama pojedinaca. I što je najvažnije, kvalitet hrane i usluga je nepobediv.

Zato naš tim u Diamond Garden-u, blisko sarađuje sa svojim klijentima kako bi se stvorio događaj koji prevazilazi njihova očekivanja.

Pretvorite svoju svečanost u kulinarski događaj – Vaš Diamond Garden ketering.

Radujemo se Vašem zahtevu.

GALERIJA

Događaji

 

Isplanirajte sve sa nama, prepustite nam realizaciju i skoncentrišite se na bitno – provod s gostima

Želite da događaj koji organizujete važnim povodom bude ništa manje nego spektakularan? Dogovarate veliki posao i treba vam okruženje? Stalo vam je da kroz tim bilding podignete komunikaciju i odnos među kolegama na viši nivo? Bliži vam se godišnjica? Prezentacija najnovije ponude mora da bude perfektna? Od sledeće promocije zavisi čitava budućnost vašeg biznisa? Rođendan vam je? Za ovaj rođendan želite propisnu žurku, sa penom i vatrometom – ’da sve pršti i seva’? Nikakav problem!

Potreban vam je Diamond Garden.

Svejedno da li organizujete formalan ili neformalan događaj, ekskluzivni koktel zatvorenog tipa, na nivou, sa ograničenim brojem zvanica, porodični skup, ručak s prijateljima ili samo još jedan u nizu korporativni događaj, posebni i bitni trenuci po pravilu zahtevaju svečanu atmosferu. Naša pomoć pri organizaciji vam je uvek na raspolaganju u onoj meri u kojoj vam je potrebna.

Sobe

Proživite nezaboravne trenutke i sanjajte svoje najlepše snove kod nas

Ponudu upotpunjuju sobe… komotne, intimne, udobne, skrovite, sa pogledom na jedan lepši svet.

GALERIJA

Informacije

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.